CIPŐ: 70/676-3636 | cipo@joma-sport.hu - 1091 BUDAPEST, KÁLVIN TÉR 7., I. emelet VÁROSKAPU ÜZLETHÁZTEXTIL: 30/603-9870 | textil@joma-sport.hu - 1042 Budapest,József Attila utca 45.
A regisztráció nélküli vásárlás a termék kosárba tétele után érhető el!


Belépés

E-Mail cím:
Jelszó:

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

JOMA MAGYARORSZÁG HIVATALOS WEBÁRUHÁZA

« VISSZA


images/pictures/medium/20190130163832.TK.TREKW-915.jpg

JOMA TK.TREKW-915 TÚRACIPŐ ZÖLD

18,190FT

TK.TREKW-915MÉRETTÁBLÁZAT

Elérhető Méret:

DURABILITY
DURABILITY (TARTÓSSÁG) Egy olyan magas minőségű gumírozott technológia, mely a talp, kopások elleni tartósságát hivatott elősegíteni, és ezzel a cipő élettartamának meghosszabbítását biztosítani.
PROTECTION
PROTECTION (VÉDELEM). Egy speciális anyag, amely a cipő különböző részein kerül elhelyezésre. Szerepe, az adott rész megerősítése, illetve a cipő tartósságának biztosítása.
VTS
VTS (SZELLŐZTETÉS)A különleges szellőzési rendszer, mely a levegő átjárhatóságát biztosítja a cipő teljes hosszában, ezzel biztosítva a láb folyamatos hőmérsékletét.
GLOVE SYSTEM
GLOVE SYSTEM (KESZTYŰ RENDSZER) Egy kesztyű viseletéhez hasonlított kényelem amit egy rögzítő rendszer a középtalp és a cipő felső része között külön-külön beépített rész tesz lehetővé.. Azok együttes hatása rendkívül kényelmessé és könnyűvé teszik a cipőt.
FIXCOUNTER
FIXCOUNTER (RÖGZÍTŐ ELEM) Egy támfalként működő Phylon törzs, amely egyrészről védelmet, másrészről speciális ergonómiai formájának köszönhetően támaszt biztosít a cipőnek. A támfal külső része nagy ellenállású mikro szálas anyagból, míg a belső része PVC és hab ötvözetéből készült
EVA+
EVA+ (EVA+) Egy speciális anyag került beépítésre a cipő közép és belső talpa közé amely nagymértékben csillapítja a láb cipőn belüli mozgásából eredő súrlódást. Az anyag főbb jellemzője, hogy rendkívül gyorsan visszaveszi a mozgások után keletkezett eredeti formáját

Trek cipők a Joma egyik leg modernebb és legstrapabíróbb Trek illetve Cross cipője. Terepversenyekre készített rendkívül erős, strapabíró és ellenálló cipő amelyik mindenféle terepen helyt áll.
Felső része: légáteresztő nylonból varrásmentesen készült. Fényvisszaverő részei kevésbé megvilágított terepeken nyújt biztonságot. Orrésze speciális forrasztott TPU varrás technológiával készült. VTS szellőzési rendszer biztosítja a láb állandó hőmérsékletét.
Betét része: A sarokrész "FIX counter" technológiával került megerősítésre.
Alap szerkezete: úgynevezett 360 fokos technológiával került a felső részhez csatolva. A rendszer elősegíti tökéletes súlyelosztását minden lépésnél. A JOMA SPORT TECH technológiával gyártott cipő. Alap szerkezete egybeöntött gumi, ami nagyobb rugalmasságot strapabírást illetve nagyon kényelmes szerkezetet biztosít a cipőnek. Előre formált EVA szerkezete extra kényelmet biztosít a lábnak.
Közép, /oldal/ talp: - Az egybeöntött Phylon törzs maximálisan képes adaptálódni a különböző terepviszonyokhoz.
Talprész és Kerete: A DIN-90-es kopásállóságú talp speciális gumiból készült. Talpának első és hátsó részén speciális kapaszkodók vannak a fel illetve lefelé menet megkönnyítéséhez.
Abszorpció elnyelése: Kiváló
Rugalmasság: Kiváló
Kopásállósága: kiváló

 

A weboldal üzemeltetője, tulajdonosa:
BARCELONA Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
1038 Budapest, Szentendrei út 242.
Adószám: 10791057-2-41
Cégjegyzékszám: 01 09 169611Textil termékek értékesítője::
GOLERO TRADE Korlátolt Felelősségű Társaság
1042 Budapest, József Attila út 45.
Adószám: 24093321-2-41
Cégjegyzékszám: 01 09 195906Cipő értékesítését az alábbi cég végzi:
MINÁR és TÁRSA Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
1091 BUDAPEST, KÁLVIN TÉR 7., I. emelet VÁROSKAPU ÜZLETHÁZ
Adószám: 28653185-2-41
Cégjegyzékszám: 01 06 784050

Tárhelyszolgáltató: Faxunil Kft. Részletek >>


JOMA SPORT MAGYARORSZÁG