CIPŐ: 70/676-3636 | cipo@joma-sport.hu - 1091 BUDAPEST, KÁLVIN TÉR 7., I. emelet VÁROSKAPU ÜZLETHÁZTEXTIL: 30/603-9870 | textil@joma-sport.hu - 1042 Budapest,József Attila utca 45.
A regisztráció nélküli vásárlás a termék kosárba tétele után érhető el!


Belépés

E-Mail cím:
Jelszó:

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

JOMA MAGYARORSZÁG HIVATALOS WEBÁRUHÁZA

« VISSZA


images/pictures/medium/20190130163410.TK.SIMAW-917.jpg

JOMA TK.SIMAW-917 TÚRACIPŐ ZÖLD-FEKETE

21,790FT

TK.SIMAW-917MÉRETTÁBLÁZAT

Elérhető Méret:

DURABILITY
DURABILITY (TARTÓSSÁG) Egy olyan magas minőségű gumírozott technológia, mely a talp, kopások elleni tartósságát hivatott elősegíteni, és ezzel a cipő élettartamának meghosszabbítását biztosítani.
SPORTECH
JOMA SPORTECH (JOMA SPORTTECHNOLÓGIA). A befecskendezéssel készült, különleges gumi felső részén nincsenek varrások vagy más nagy szilárdságú anyagok, így a cipő felső részenagyon könnyűvé illetve rugalmassá válik, ezzel is biztosítva a láb kényelmét. A gumírozás vastagsága változó, és attól függ, hogy az egyes sportágakban a sportoló lábának milyen védelemre, vagy ellenálló képességre van szükség.
PROTECTION
PROTECTION (VÉDELEM). Egy speciális anyag, amely a cipő különböző részein kerül elhelyezésre. Szerepe, az adott rész megerősítése, illetve a cipő tartósságának biztosítása.
VTS
VTS (SZELLŐZTETÉS)A különleges szellőzési rendszer, mely a levegő átjárhatóságát biztosítja a cipő teljes hosszában, ezzel biztosítva a láb folyamatos hőmérsékletét.
GLOVE SYSTEM
GLOVE SYSTEM (KESZTYŰ RENDSZER) Egy kesztyű viseletéhez hasonlított kényelem amit egy rögzítő rendszer a középtalp és a cipő felső része között külön-külön beépített rész tesz lehetővé.. Azok együttes hatása rendkívül kényelmessé és könnyűvé teszik a cipőt.
FIXCOUNTER
FIXCOUNTER (RÖGZÍTŐ ELEM) Egy támfalként működő Phylon törzs, amely egyrészről védelmet, másrészről speciális ergonómiai formájának köszönhetően támaszt biztosít a cipőnek. A támfal külső része nagy ellenállású mikro szálas anyagból, míg a belső része PVC és hab ötvözetéből készült
EVA+
EVA+ (EVA+) Egy speciális anyag került beépítésre a cipő közép és belső talpa közé amely nagymértékben csillapítja a láb cipőn belüli mozgásából eredő súrlódást. Az anyag főbb jellemzője, hogy rendkívül gyorsan visszaveszi a mozgások után keletkezett eredeti formáját

A TK Sima a Joma leggyorsabb és legkönnyebb terepfutó cipője kevésbe nehéz terepekre. Orrésze speciális forrasztott TPU technológiával készült, a sarokrész "FIX counter" technológiával került megerősítésre.

Felső része: ellenálló forrasztott TPU filmrétegekkel megerősítve, extra béléssel a szellőzésért és kényelemért.
Talpbetét része: anatómiailag kialakított EVA betét
Középtalp: egy darab phylon anyagból készült a rugalmassági és kényelmi szempotokat figyelembe véve. a különböző terepviszonyokhoz.
Talp: a DIN-60-as kopásállóságú talp speciális gumiból készült, más Joma terepfutó cipőtől eltérően kisebbek a kapaszkodó bütykök így súlya a kevesebb a cipőnek. Talpának első és hátsó részén speciális kapaszkodók vannak a fel illetve lefelé menet megkönnyítéséhez.

A weboldal üzemeltetője, tulajdonosa:
BARCELONA Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
1038 Budapest, Szentendrei út 242.
Adószám: 10791057-2-41
Cégjegyzékszám: 01 09 169611Textil termékek értékesítője::
GOLERO TRADE Korlátolt Felelősségű Társaság
1042 Budapest, József Attila út 45.
Adószám: 24093321-2-41
Cégjegyzékszám: 01 09 195906Cipő értékesítését az alábbi cég végzi:
MINÁR és TÁRSA Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
1091 BUDAPEST, KÁLVIN TÉR 7., I. emelet VÁROSKAPU ÜZLETHÁZ
Adószám: 28653185-2-41
Cégjegyzékszám: 01 06 784050

Tárhelyszolgáltató: Faxunil Kft. Részletek >>


JOMA SPORT MAGYARORSZÁG