CIPŐ: 70/676-3636 | cipo@joma-sport.hu - 1091 BUDAPEST, KÁLVIN TÉR 7., I. emelet VÁROSKAPU ÜZLETHÁZTEXTIL: 30/603-9870 | textil@joma-sport.hu - 1042 Budapest,József Attila utca 45.
A regisztráció nélküli vásárlás a termék kosárba tétele után érhető el!


Belépés

E-Mail cím:
Jelszó:

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

JOMA MAGYARORSZÁG HIVATALOS WEBÁRUHÁZA

« VISSZA


images/pictures/medium/20180622132822.T.PROLAS-902.jpg

JOMA T.PROLAS-902 PRO ROLAND TENISZCIPŐ FEHÉR-SÖTÉTKÉK

32,490FT

T.PROLAS-902MÉRETTÁBLÁZAT

Elérhető Méret:

DURABILITY
DURABILITY (TARTÓSSÁG) Egy olyan magas minőségű gumírozott technológia, mely a talp, kopások elleni tartósságát hivatott elősegíteni, és ezzel a cipő élettartamának meghosszabbítását biztosítani.
STABILIS
STABILS (STABILITÁS) Egy TPU rendszer került a cipő talpának legkeskenyebb részébe beépítve, mely elsősorban megakadályozza a láb első és hátsó része közötti rotációs mozgást, ezzel nagyobb stabilitást adva a lábnak. A felsőbb kategóriás cipőknél még egy központi, három szög alakú rész is beépítésre került, amely a talp folyamatos teljesítményét biztosítja. A teniszcipőknél ez a rész a talp oldalsó középrészében kapott helyet. Ennek az a szerepe, hogy szilárdan és erősen tartsa a lábat komolyabb oldalirányú mozgások közben is.
VTS
VTS (SZELLŐZTETÉS)A különleges szellőzési rendszer, mely a levegő átjárhatóságát biztosítja a cipő teljes hosszában, ezzel biztosítva a láb folyamatos hőmérsékletét.
GLOVE SYSTEM
GLOVE SYSTEM (KESZTYŰ RENDSZER) Egy kesztyű viseletéhez hasonlított kényelem amit egy rögzítő rendszer a középtalp és a cipő felső része között külön-külön beépített rész tesz lehetővé.. Azok együttes hatása rendkívül kényelmessé és könnyűvé teszik a cipőt.
360
360 (360) Egy olyan gyártási rendszer, ahol az alsó és felső rész rögzítése olyan formában került kialakításra, hogy az természetes súlyelosztást biztosítson a lábnak a cipő talajjal való találkozása közben.
FIXCOUNTER
FIXCOUNTER (RÖGZÍTŐ ELEM) Egy támfalként működő Phylon törzs, amely egyrészről védelmet, másrészről speciális ergonómiai formájának köszönhetően támaszt biztosít a cipőnek. A támfal külső része nagy ellenállású mikro szálas anyagból, míg a belső része PVC és hab ötvözetéből készült
EVA+
EVA+ (EVA+) Egy speciális anyag került beépítésre a cipő közép és belső talpa közé amely nagymértékben csillapítja a láb cipőn belüli mozgásából eredő súrlódást. Az anyag főbb jellemzője, hogy rendkívül gyorsan visszaveszi a mozgások után keletkezett eredeti formáját

A Pro Roland, a Joma nagyon magas minőségű anyagokból épített, általános illetve professzionális használatra gyártott tenisz cipője.
Felső része: Magas minőségű ipari "microfiber-ből" Nylon és TPU anyagok felhasználásával készült felső rész. A Nylon és a TPU anyagok a nagyon magas szintű kopásállóságot hivatottak biztosítani. A felhasznált anyagok mindegyike könnyű, ugyan akkor rendkívül tartós. A boka kényelmét és tartását, megerősített hab szolgálja.
Betét része: A lábfej legszélesebb részéhez került a cipő anatómiailag formálásra.
Alap szerkezete: E.V.A "natural" 2mm., a felső részhez varrva
Közép, /oldal/ talp: Három törzsből tevődik össze: Az első Phylon anyagból készült rész az ugynevezett puha törzs, amely a cipő talpszerkezetét alkotja, és a cipő párnázottságát biztosítja. A második, keményebb törzs, a cipő orra felé halad, és a cipő esetleges csavarodását hivatott meggátolni. A harmadik, PVC anyagból készült törzs a cipő közepénél van elhehyezve. Ez a rész, a cipő talpának, a lépéseknél kívánt merevségét biztosítja.
Talprész és Kerete: nagyon magas minőségű, DIN 40-es kopásállóságú gumi gumi.
Abszorpció elnyelése: Kiváló
Rugalmasság: Kiváló
Kopásállósága: kiváló

 

A weboldal üzemeltetője, tulajdonosa:
BARCELONA Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
1038 Budapest, Szentendrei út 242.
Adószám: 10791057-2-41
Cégjegyzékszám: 01 09 169611Textil termékek értékesítője::
GOLERO TRADE Korlátolt Felelősségű Társaság
1042 Budapest, József Attila út 45.
Adószám: 24093321-2-41
Cégjegyzékszám: 01 09 195906Cipő értékesítését az alábbi cég végzi:
MINÁR és TÁRSA Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
1091 BUDAPEST, KÁLVIN TÉR 7., I. emelet VÁROSKAPU ÜZLETHÁZ
Adószám: 28653185-2-41
Cégjegyzékszám: 01 06 784050

Tárhelyszolgáltató: Faxunil Kft. Részletek >>


JOMA SPORT MAGYARORSZÁG