CIPŐ: 70/676-3636 | cipo@joma-sport.hu - 1091 BUDAPEST, KÁLVIN TÉR 7., I. emelet VÁROSKAPU ÜZLETHÁZTEXTIL: 30/603-9870 | textil@joma-sport.hu - 1042 Budapest,József Attila utca 45.
A regisztráció nélküli vásárlás a termék kosárba tétele után érhető el!


Belépés

E-Mail cím:
Jelszó:

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

JOMA MAGYARORSZÁG HIVATALOS WEBÁRUHÁZA

« VISSZA


JOMA R.TITAW-911 TITANIUM FUTÓCIPŐ FEKETE

JOMA R.TITAW-911 TITANIUM FUTÓCIPŐ FEKETE

images/pictures/medium/20181226160038.R.TITAW-911.jpg

JOMA R.TITAW-911 TITANIUM FUTÓCIPŐ FEKETE

20,890FT

R.TITAW-911MÉRETTÁBLÁZAT

Elérhető Méret:

STABILIS
STABILS (STABILITÁS) Egy TPU rendszer került a cipő talpának legkeskenyebb részébe beépítve, mely elsősorban megakadályozza a láb első és hátsó része közötti rotációs mozgást, ezzel nagyobb stabilitást adva a lábnak. A felsőbb kategóriás cipőknél még egy központi, három szög alakú rész is beépítésre került, amely a talp folyamatos teljesítményét biztosítja. A teniszcipőknél ez a rész a talp oldalsó középrészében kapott helyet. Ennek az a szerepe, hogy szilárdan és erősen tartsa a lábat komolyabb oldalirányú mozgások közben is.
SPORTECH
JOMA SPORTECH (JOMA SPORTTECHNOLÓGIA). A befecskendezéssel készült, különleges gumi felső részén nincsenek varrások vagy más nagy szilárdságú anyagok, így a cipő felső részenagyon könnyűvé illetve rugalmassá válik, ezzel is biztosítva a láb kényelmét. A gumírozás vastagsága változó, és attól függ, hogy az egyes sportágakban a sportoló lábának milyen védelemre, vagy ellenálló képességre van szükség.
VTS
VTS (SZELLŐZTETÉS)A különleges szellőzési rendszer, mely a levegő átjárhatóságát biztosítja a cipő teljes hosszában, ezzel biztosítva a láb folyamatos hőmérsékletét.
PULSOR
PULSOR (PULZÁRIS RENDSZER). Tompító hatást elősegítő gélből készült beépített rendszer, mely a futó és tenisz cipőknél elnyeli a cipő talajjal való ütközésekor fellépő rázkódást. Ez nagyban elősegíti a sportoló mozgását.
REBOUND
REBOUND (VISSZAPATTANÁS) ARebound egy olyan új technológia, mely elősegíti a sportoló elemelkedését a földtől. Az új technológia, egy forradalmian új anyagnak köszönhető, mely nagyban megkönnyíti a talp súlyát, és több lendületet ad a lépésekhez. A könnyebb és rugalmas anyag elősegíti a kényelmes viseletet, a külső behatásokkal szembeni tompító hatást, illetve a terephez való alkalmazkodást.
GLOVE SYSTEM
GLOVE SYSTEM (KESZTYŰ RENDSZER) Egy kesztyű viseletéhez hasonlított kényelem amit egy rögzítő rendszer a középtalp és a cipő felső része között külön-külön beépített rész tesz lehetővé.. Azok együttes hatása rendkívül kényelmessé és könnyűvé teszik a cipőt.
360
360 (360) Egy olyan gyártási rendszer, ahol az alsó és felső rész rögzítése olyan formában került kialakításra, hogy az természetes súlyelosztást biztosítson a lábnak a cipő talajjal való találkozása közben.
FIXCOUNTER
FIXCOUNTER (RÖGZÍTŐ ELEM) Egy támfalként működő Phylon törzs, amely egyrészről védelmet, másrészről speciális ergonómiai formájának köszönhetően támaszt biztosít a cipőnek. A támfal külső része nagy ellenállású mikro szálas anyagból, míg a belső része PVC és hab ötvözetéből készült
FLEXO
FLEXO (FLEXO) Arovátolt talpba helyezett hajlítást elősegítő rendszer ergonomikusan került elhelyezésre a cipő talpába, mely azt az előnyt biztosítja, hogy lépés közben, egy teljesen egységes áthaladást biztosít a cipő orra és sarka között. A sarokrész, a talp közepe felé irányítja a lépés közbeni hajlást. Ezzel jobb kapaszkodást, illetve rugalmasságot biztosítva a cipőnek.

A Joma Titanium egy neutrális edzőcipő intenzívebb igénybevételekhez magas minőségű PHYLON talppal .

Felsőrész: Nylon és mikro PU, TPU forrasztásokkal a cipő súlyának csökkentéséért
Talpbetét: hőkezelt EVA talpbetét
Alap szerkezet: EVA natural 2mm
Középtalp: ketté osztott csillapítás, az egyik réteg Phylon (keményebb) a sarok földhöz közelebbi részéhez illesztve míg a másik (puhább) közvetlen a sarok alatt található
Talp: magas kopásállósságú (DIN-70) talp

A weboldal üzemeltetője, tulajdonosa:
BARCELONA Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
1038 Budapest, Szentendrei út 242.
Adószám: 10791057-2-41
Cégjegyzékszám: 01 09 169611Textil termékek értékesítője::
GOLERO TRADE Korlátolt Felelősségű Társaság
1042 Budapest, József Attila út 45.
Adószám: 24093321-2-41
Cégjegyzékszám: 01 09 195906Cipő értékesítését az alábbi cég végzi:
MINÁR és TÁRSA Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
1091 BUDAPEST, KÁLVIN TÉR 7., I. emelet VÁROSKAPU ÜZLETHÁZ
Adószám: 28653185-2-41
Cégjegyzékszám: 01 06 784050

Tárhelyszolgáltató: Faxunil Kft. Részletek >>


JOMA SPORT MAGYARORSZÁG