CIPŐ: 70/676-3636 | cipo@joma-sport.huTEXTIL: 30/603-9870 | textil@joma-sport.hu - 1042 Budapest,József Attila utca 45.
A regisztráció nélküli vásárlás a termék kosárba tétele után érhető el!


Belépés

E-Mail cím:
Jelszó:

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

EXERCISE YOUR FREEDOM

« VISSZA


JOMA TK.OLIMW-701 TÚRACIPŐ FEKETE

JOMA TK.OLIMW-701 TÚRACIPŐ FEKETE

JOMA TK.OLIMW-701 TÚRACIPŐ FEKETE

JOMA TK.OLIMW-701 TÚRACIPŐ FEKETE

JOMA TK.OLIMW-701 TÚRACIPŐ FEKETE

images/pictures/medium/20171103180959.tk.olimw-701.jpg

JOMA TK.OLIMW-701 TÚRACIPŐ FEKETE

30,090FT 26,300FT

TK.OLIMW-701MÉRETTÁBLÁZAT

Elérhető Méret:

X
SPORTECH
JOMA SPORTECH (JOMA SPORTTECHNOLÓGIA). A befecskendezéssel készült, különleges gumi felső részén nincsenek varrások vagy más nagy szilárdságú anyagok, így a cipő felső részenagyon könnyűvé illetve rugalmassá válik, ezzel is biztosítva a láb kényelmét. A gumírozás vastagsága változó, és attól függ, hogy az egyes sportágakban a sportoló lábának milyen védelemre, vagy ellenálló képességre van szükség.
VTS
VTS (SZELLŐZTETÉS)A különleges szellőzési rendszer, mely a levegő átjárhatóságát biztosítja a cipő teljes hosszában, ezzel biztosítva a láb folyamatos hőmérsékletét.
PULSOR
PULSOR (PULZÁRIS RENDSZER). Tompító hatást elősegítő gélből készült beépített rendszer, mely a futó és tenisz cipőknél elnyeli a cipő talajjal való ütközésekor fellépő rázkódást. Ez nagyban elősegíti a sportoló mozgását.
REBOUND
REBOUND (VISSZAPATTANÁS) ARebound egy olyan új technológia, mely elősegíti a sportoló elemelkedését a földtől. Az új technológia, egy forradalmian új anyagnak köszönhető, mely nagyban megkönnyíti a talp súlyát, és több lendületet ad a lépésekhez. A könnyebb és rugalmas anyag elősegíti a kényelmes viseletet, a külső behatásokkal szembeni tompító hatást, illetve a terephez való alkalmazkodást.
GLOVE SYSTEM
GLOVE SYSTEM (KESZTYŰ RENDSZER) Egy kesztyű viseletéhez hasonlított kényelem amit egy rögzítő rendszer a középtalp és a cipő felső része között külön-külön beépített rész tesz lehetővé.. Azok együttes hatása rendkívül kényelmessé és könnyűvé teszik a cipőt.
360
360 (360) Egy olyan gyártási rendszer, ahol az alsó és felső rész rögzítése olyan formában került kialakításra, hogy az természetes súlyelosztást biztosítson a lábnak a cipő talajjal való találkozása közben.
FIXCOUNTER
FIXCOUNTER (RÖGZÍTŐ ELEM) Egy támfalként működő Phylon törzs, amely egyrészről védelmet, másrészről speciális ergonómiai formájának köszönhetően támaszt biztosít a cipőnek. A támfal külső része nagy ellenállású mikro szálas anyagból, míg a belső része PVC és hab ötvözetéből készült
FLEXO
FLEXO (FLEXO) Arovátolt talpba helyezett hajlítást elősegítő rendszer ergonomikusan került elhelyezésre a cipő talpába, mely azt az előnyt biztosítja, hogy lépés közben, egy teljesen egységes áthaladást biztosít a cipő orra és sarka között. A sarokrész, a talp közepe felé irányítja a lépés közbeni hajlást. Ezzel jobb kapaszkodást, illetve rugalmasságot biztosítva a cipőnek.
TK Olimpo a Joma egyik leg strapabíróbb trekk, terepfutó illetve Cross cipője. Terepversenyekre készített rendkívül erős, strapabíró és ellenálló trekk cipő amely mindenféle terepen helyt áll. A maximális tartás érdekében a cipő sarka statikai erősítést kapott.
Felső része: légáteresztő nylonból varrásmentesen készült. Fényvisszaverő részei kevésbé megvilágított terepeken nyújt biztonságot. Orrésze speciális forrasztott TPU varrás technológiával készült. VTS szellőzési rendszer biztosítja a láb állandó hőmérsékletét.
Betét része: A sarokrész "FIX counter" technológiával került megerősítésre.
Alap szerkezete: úgynevezett 360 fokos technológiával került a felső részhez csatolva. A rendszer elősegíti tökéletes súlyelosztását minden lépésnél. A JOMA SPORT TECH technológiával gyártott cipő. Alap szerkezete egybeöntött gumi, ami nagyobb rugalmasságot strapabírást illetve nagyon kényelmes szerkezetet biztosít a cipőnek. Előre formált EVA szerkezete extra kényelmet biztosít a lábnak.
Közép, /oldal/ talp: - Az egybeöntött Phylon törzs maximálisan képes adaptálódni a különböző terepviszonyokhoz.
Talprész és Kerete: A DIN-90-es kopásállóságú talp speciális gumiból készült. Talpának első és hátsó részén speciális kapaszkodók vannak a fel illetve lefelé menet megkönnyítéséhez.
Abszorpció elnyelése: Kiváló
Rugalmasság: Kiváló
Kopásállósága: kiváló
A weboldal üzemeltetője, tulajdonosa:
BARCELONA Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
1038 Budapest, Szentendrei út 242.
Adószám: 10791057-2-41
Cégjegyzékszám: 01 09 169611Textil termékek értékesítője::
GOLERO TRADE Korlátolt Felelősségű Társaság
1042 Budapest, József Attila út 45.
Adószám: 24093321-2-41
Cégjegyzékszám: 01 09 195906Cipő értékesítését az alábbi cég végzi:
MINÁR és TÁRSA Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
1139 Budapest, Röppentyű utca 73/C. 2. em. 4.
Adószám: 28653185-2-41
Cégjegyzékszám: 01 06 784050

Tárhelyszolgáltató: Faxunil Kft. Részletek >>


JOMA SPORT MAGYARORSZÁG