CIPŐ: 70/676-3636 | cipo@joma-sport.hu - 1091 BUDAPEST, KÁLVIN TÉR 7., I. emelet VÁROSKAPU ÜZLETHÁZTEXTIL: 30/603-9870 | textil@joma-sport.hu - 1042 Budapest,József Attila utca 45.

A regisztráció nélküli vásárlás a termék kosárba tétele után érhető el!Belépés

E-Mail cím:
Jelszó:

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

JOMA MAGYARORSZÁG HIVATALOS WEBÁRUHÁZA
Joma-Sport Magyarország

JOMA SPORT MAGYARORSZÁG

Sportfelszerelések feliratozása, emblémázása

Cégünk több mint 15 éve foglalkozik feliratozással, annak is az egyik modern technológiára alapuló ágával, a vektorgrafikus, gumifóliás feliratozási eljárással. Egyedivé varázsoljuk igényei szerint a sportmezeket, nadrágokat, pólókat, táskákat és egyéb ruhaneműket a feliratozással, számozással vagy épp a logózással. Vállaljuk cégek, intézmények, sportegyesületek és egyéni vásárlók részére a sportfelszerelések feliratozását egy darabtól kezdve nagyobb mennyiségig, rövid határidőre, az ország teljes területén. Árajánlatkérés Az árajánlatküldéshez a textil@joma-sport.hu címre kérjük elküldeni a kívánt munka pontos leírását.


A következő adatokra és információkra van szükségünk:

  • feliratozni kívánt póló, mez, egyéb termék típusa, színe és mennyisége,
  • felirat esetén a szöveg mérete, illetve darabszáma
  • számozás esetén a számok mérete (10 cm, 20 cm, 25 cm), illetve darabszáma
  • logó esetén vektoros vagy jó minőségű JPG állományként, illetve darabszáma
  • kapcsolattartó elérhetősége,
  • esetleges postázási, szállítási igények,
  • kívánt határidő.

Technológia
Az egyik legmodernebb technológiára alapuló, vektorgrafikus, gumifóliás feliratozási eljárással készítjük munkáinkat.


Költség
Az egyedi igényektől függően, személyre szabott ajánlatot készítünk.


Határidő
A szabad kapacitásunktól függően tudjuk vállalni a munkát, ami általában 1-3 munkanapot jelent. Nagyobb mennyiség esetén az elkészítési idő nőhet, de erről megrendelést követően visszaigazolást küldünk.


Ha bármilyen kérdése felmerül a feliratozással kapcsolatban, kérjük forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz és kérje egyedi ajánlatunkat: textil@joma-sport.hu +36 30 603 9870 +36 1 785 9380
A weboldal üzemeltetője, tulajdonosa:
BARCELONA Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
1038 Budapest, Szentendrei út 242.
Adószám: 10791057-2-41
Cégjegyzékszám: 01 09 169611Textil termékek értékesítője::
GOLERO TRADE Korlátolt Felelősségű Társaság
1042 Budapest, József Attila út 45.
Adószám: 24093321-2-41
Cégjegyzékszám:> 01 09 195906Cipő értékesítését az alábbi cég végzi:
MINÁR és TÁRSA Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
1091 BUDAPEST, KÁLVIN TÉR 7., I. emelet VÁROSKAPU ÜZLETHÁZ
Adószám: 28653185-2-41
Cégjegyzékszám: 01 06 784050

Tárhelyszolgáltató: Faxunil Kft. Részletek >>


JOMA SPORT MAGYARORSZÁGTermékeink kitűnő minőségű anyagok és a legmodernebb technológiai eljárások felhasználásával készülnek. Fejlesztésük során maximálisan figyelembe vesszük a legfrissebb orvosi és ergonómiai kutatási eredményeinket, melynek köszönhetően nem csak hogy időtálló, de egészséges viseletet nyújtunk a felhasználók számára

A Top Flex a maximális elvárásoknat figyelembe véve lett kifejlesztve. Egyaránt flexibilis és stabil, ideális professzionális Futsal játékosok számára is. Felső része: Magas minőségű bőr, megerősítéssel a lábujj részen Alap szerkezete: Anatómiailag formált EVA Közép, /oldal/ talp: Magas minőségű, erős ellenállású Phylon törzs Talprész és Kerete: Nagyon magas minőségű gumi DIN-70 Súly: 260 gr. Abszorpció elnyelése: Közepes Rugalmasság: Kiváló Kopásállósága: Magas

PROTECTION (VÉDELEM). Egy speciális anyag, amely a cipő különböző részein kerül elhelyezésre. Szerepe, az adott rész megerősítése, illetve a cipő tartósságának biztosítása.

VTS (SZELLŐZTETÉS)A különleges szellőzési rendszer, mely a levegő átjárhatóságát biztosítja a cipő teljes hosszában, ezzel biztosítva a láb folyamatos hőmérsékletét.

FULLDUALPULSOR (TELJES DUÁLIS PULZÁRIS RENDSZER)A kiváló párnázottság eléréséhez, különböző sűrűségű, dupla Phylon rendszer került beépítésre. A nagyobb sűrűség a jobb stabilitást, a ritkább sűrűség pedig a cipő könnyű súlyát eredményezi. Ez a technológia, nagyobb rugalmasságot, illetve párnázottságot biztosít a sportoló számára.